Jepps, da har eg jobbet idag med å rigge opp lysstudio og tatt bilder 😀 Det var faktisk veldig kjekt å få være i fototudioet igjen og eksprementere med lyset! Så idag har eg fått tatt bilder av Markus, Adrian og Kjetil. Eg har også redigert desse i Photoshop! Eg tenker som så at eg gjer bildene ferdige idag, slik at eg kan fokusere på å samle sammen alt arbeidet eg har gjort og slikt iløpet av morgendagen. Dersom eg da blir ferdig før tida, kan eg nok finne på noko, eller slappe litt av 😉 Vi får rett og slett sjå kva morgendagen bringer! Eg meiner sjølv at det har gått fint denne veka. Det har vore ei litt kort veke på ein måte, men uansett så har det gått bra. Eg har fått tatt portrett bilder, der personane har lukket augene, og eg har fått redigert desse i svart/kvit. I tillegg har eg setje opp ein lyssetting, der eg brukte ei softlampe som lyste fra siden på personen. Dette var eit flott lys, som lyste opp ansiktet på ein god måte.

Eg veit ikkje heilt kva som har vore utfordringen denne veka. Eg har følt at alt har generelt gått bra 😀 Det einaste eg ikkje likte, som eg kunne gjort bedre (noko eg fant ut på slutten av dagen) var at eg tok bildene med kameraet i «landskap – format» Dvs. altså at bildet blir lengre i bredde enn i høyde. Eg burde heller tatt bildene i stående format, slik at bredden er mindre enn høyden på bildet. På denne måten ville utsnitta mine være mykje bedre enn det er nå! Dersom eg hadde fått meir tid, ville eg tatt nye bilder. Men men, ein lærer så lenge ein lever, sies det. Når revisjonsveka er får eg heller ta nye bilder i stående format, slik at utsnittet av bildene blir bedre! 😀

 

Men men, eg har fått tatt bilder denne veka, og det blei ikkje så altfor gale 🙂

Adrian

Adrian IMG_8072

Markus

IMG_8077 Markus

Kjetil

IMG_8079 Kjetil

 

Jepps, så det var dagen idag! 😀 Det var faktisk ein veldig god og produktiv dag på skolen! Så alt i alt er eg fornøyd med veka. Imorgon blir det innlevering av alt arbeid som er gjort, for så å få tilbakemelding. I neste veke er det litt usikkert kva vi skal gjere, utenom at vi skal ha Matte og Norsk eksamen 😮 Så vi får sjå kva neste veke bringer. Stay tuned!

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉