Jepp, da var eg godt i gang med revisjonsarbeidet mitt 😀 Eg har sotte meg ein del mål, men det er fordi eg ønsker å rette opp på alle mine feil! 😉 Så derfor har eg jobbet litt på fritida med å redigere bilder, redigere film og skrive nokre ord om dei ulike læringsoppdraga eg har hatt 😀 Fram til nå har eg revidert tilt-shift bildene, litt på timelapse filmen og redigert horisonten på det eine vannbildet mitt 😀

 

Utenom det har eg lagt nye ideer og locations til out of bounds og vannbilder! 😀 Så nå er det berre til å finne fram kamera og grave fram arbeidslysten til å gå ut å ta bilder!

 

Out of Bounds:

  1. Bilde av mann sitter å ser på film på PC. Pistol kommer ut fra PC. Personen ligger lent bak i sofaen med hendene i været ettersom pistolen kommer mot han.
  2. Hånd kommer ut fra eit bildet med tent lighter. Lighteren tenner på ein sigarett.
  3. Endre på Bil – out of bounds bildet. Fjerne ting i komposisjonen (slik som støy i bakgrunnen (telefonstolper m.m.) Rette opp på skyggebruk av bilen, slik at det ikkje ser ut som om bilen flyr!

Vannbilder

  1. Haraldsvang
  2. Speiderplassen
  3. Til nøds: Sandane, Holmen eller Sandvesand

 

Så det er planen videre 😉 Dette er det eg er ferdig med! 😀

Vannbilder: Før

IMG_6878 farger

Vannbilder: Etter

IMG_6878 farger forsøk 2 revisjon

 

Tilt Shift – By: Før

Haugesund

Tilt Shift – By: Etter

Haugesund 2

Tilt Shift – Båt: Før

Båt

Tilt Shift – Båt: Etter

Båt 2

 

Bruksanvisning til Levitation bilder

bruksanvisning til til shift bilder

 

Tekst om dei ulike læringsoppdraga!

Toy Photography går ut på at lekene har rømt fra barnerommet og inn i den virkelige verden. Lekene har rett og slett fått sin rette plass i den virkelige verden.

Når ein skal ta slike bilder er det viktig at du har funnet den rette location, dvs. at du har funnet den rette plassen for leketøyet. Slik at eit leketøy av ein veiarbeider, blir plassert ved ein vei som trengs reperasjon.

Så finn fram makro-objektivet og la lekene komme til live.

 

Minimalistiske plakater er filmplakater med minimalt av elementer. Du skal klare å gjenkjenne ein film ut fra få grafiske element. Slik som for eksempel å bruke brillene eller lynet til Harry Potter for å vise til at det er Harry Potter vi skal fram til. Det som er viktig å tenke på når du lager minimalistiske plakater er at designet må være flatt, kun få grafiske element, god fargebruk og rett typografi.

 

Levitation Photography er bilder der folk svever i lufta. Teknikken bak desse tøffe bildene er ganske enkel. Du tar rett og slett eit bilde der du står på ein krakk, så tar du eit bilde uten deg og krakken. Etter det er det berre å legge det eine bilde av deg og krakken over det andre bildet. Herfra visker du vekk krakken og plutselig svever du i lufta. På bildet kan du også gjere forskjellige ting, mens du svever, slik som for eksempel å ta ein brus fra eit skap eller vaske bilen.

 

Så det er det eg har klart å gjort fram til idag 😀 Planen idag i fritida er å redigere out of bounds bildet, og kanskje ta nye bilder?? Det får vi sjå på 😉 Eg har jo dagen imorgon også til å ta bilder og redigere. Men men, følg med for å sjå om det blir nokre bedre produkt enn det det ein gong var. Så snakkes me snart igjen 😉

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉

Reklamer