Jepps! 😀 Da var vi allerede kommet til onsdag og tiden begynner å renne ut! På fredag må vikingfestivalens profileringspakke være innlevert, så nå begynner tiden å bli knapp. Eg har derfor valgt å jobbe intenst her heime nå, og planen er å bli ferdig med brosjyren, nettsiden, facebook profilen og digital skisse til plakaten 😀 Planen imorgen blir å gjere ferdig plakaten, for så å snakke med læreren min om designet enten imorgon eller på fredag før levering! 😀 Eg meiner sjølv at eg har ein god ide og bygger ideen mykje opp mot Karmøy Kommune sin grafiske profil, ettersom eg bruker logoen og deres elementer i designet. Så grundig research er ein del av det som eg har jobbet mykje med.

Eg har jobbet med litt av kvart på skolen idag! 😀 Eg har designet litt på kvar del av profileringspakken, så under kan du sjå litt av det som er blitt gjort fram til skoleslutt 🙂 Resten av designet kommer imorgon, ettersom eg skal jobbe med det idag 😀

Brosjyre

brosjyre side 1 brosjyre side 2

Nettside

nettsiden

Facebook

inspirasjon til facebook skisse

 

Som dere kan sjå, så har eg ein del å gjere igjen! På Facebook profilen trenger eg blant anna eit tidslinje bilde og på første side i brosjyren trenger eg ein bakgrunn. Eg trenger også ein banner med bilde til nettstedet. Så eg har litt av kvart å ta meg til idag, å kjenner allerede at det blir ein lang og hard kveld, men det vil lønne seg seinare 😉 Grunnen til at eg bruker Karmøy Kommune sin «tidslinje» er fordi dette er i samspill med Karmøy Kommune, vi er i Karmøy Kommune og det er dei som arrangerer dette. Derfor er det passande at deres logo, tidslinje og andre grafiske elementer er med på designet.

 

Jepps, men nå må eg tilbake til arbeidet, så får dere sjå kva eg har gjort på hjemme idag, når neste blogginnlegg kommer ut 😉 Gled dere! 😀 Vikingfestivalens profileringspakke here I come!

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉

Reklamer