Jepps! 😀 Da var gresskartutorialen ferdig også! 😀 Dette var faktisk ein nokså kjekk og grei tutorial som var veldig enkel 🙂 Utenom det så har resten av klassen min sett film idag (A clockwork orange) medan eg har vært på langkjøring! 😀 Eg skal på langkjøring imorgon også og kan da ikkje gå på skolen, men men slik er det når ein skal ta sertifikatet. Da blir det litt fravær!

 

Uansett, over til gresskar tutorialen! Slik som tidligere i veka så  bruker vi Pathfinder. Med Pathfinder lager vi ulike former av vanlige geometriske former som firkanter og rundinger. Eit genialt verktøy!

Så første steget blir å lage formen til gresskaret og lage til auger og nase.

del 1 gresskar

 

Neste steg blir å lage til munn med tenner

del 2 gresskar

 

Så for ikkje å mangle må ein jo også lage til stilken!

del 3 gresskar

 

Så da har vi faktisk lagt eit gresskar 😀 Da mangler vi jo berre å klaske på litt emnebetont skrift 😉

del 4 gresskar

 

Sånt da var vi jo ferdige da 😀 MEN vi kan jo utvikle gresskaret litt meir! Det ser litt pannekakeflat ut, så da tar vi gresskaret med oss inn i Photoshop og gjer det om slik 😀

del 5 gresskar

 

Sjå der ja, nå har vi fått litt 3D effekt ved bruken av skygge og gresskaret har også fått litt skitt på seg 😛 Det ser ikkje så reint ut lengre. Så nå er det berre til å sette teksten sammen igjen med gresskaret og vips, så har vi eit gresskar med tekst! 😀 Kanskje det kunne blitt brukt som ein logo?

del 6 gresskar

Anbefaler og sjekke ut tutorialen her –> http://www.youtube.com/watch?v=HtxXYwwtt3Y&feature=youtu.be

På den samme youtube-kanalen kan du også finne mange andre tutorials som kan vere kjekke 😀

 

Så slik var denne veka på skolen i Medier og kommunikasjon VG3 ved Åkrehamn VGS! Håper alle får ei fin helg og dersom det ikkje blir noko blogging i neste veke, så vil eg benytte muligheten nå til å seie: GOD JUL! 😀 å Godt Nyttår! 😀 Så snakkes vi på nyåret med nytt medieprat! 😉

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉