Jepps 😀 Nå har endeligt eg å Tor Håkon fått begynt å jobbe med å redigere London prosjektet! 😀 London prosjektet er jo blitt utsatt nå til denne veka ettersom vi jobba på Kaffe Festivalen! Angåande Kaffe Festivalen fekk eg og Tor Håkon mykje gode tilbakemeldingar. Det var (noko av) det beste dei nokon gong hadde hatt av medie dekning angåande film. Så dei var kjempe fornøyde og gav som sagt veldig god tilbakemelding til oss, som dei hadde fått fra andre.

 

Det var kjekt å høre at dei var fornøyde med filmingen og håper også dette gjelder angåande London filmen! 😛 Eg og Tor Håkon har som sagt jobbet ganske godt i dag med å finne filmer som er gode nok til å bruke og har redigert desse inn i Premiere Pro. Slik som det såg ut så hadde vi klart å bli ferdig med både filming fra mandag og tirsdag. Da gjenstår det kun filming fra onsdag som ikkje er blitt redigert. Vi har funnet dei beste delene, men ikkje fått redigert dem inn i Premiere Pro.

Så det gjenstår ikkje så allverden mykje nå på dette prosjektet før det er ferdig 😀 Vi skal redigere siste rest imorgon/fredag for så å legge det ut på enten vimeo eller youtube 😉 Etter det trenger vi tiden til å skrive ein mektig refleksjon om filmen vår.

 

Eit bilde av timelapsen som vi lagde om kvelden i eit lyskryss i London.

Lyskryss i London

 

Jepps, det var ein liten og kjapp oppdatering angåande London filmen. Eg har dessverre ingen film å vise frem ettersom Tor Håkon har redigert alt på sin maskin. Men dette gjer det kanskje litt meir spennande for dere, å holde dere litt på pinebenken før dere får sjå filmen 🙂 Men om få dager får dere sjå resultatet etter ei veke med filming og ei veke med redigering 😀

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉