Heisann! 😀 Eg kommer med ein bitte liten oppdatering som vil iløpet av helga bli oppdatert til fullstendig blogginnlegg 😉 Klokka er nå 03:01 på natta 😛 Det eg jobber med er å sjekke gjennom alle film klippa som eg og Tor Håkon har filmet, finne ut kva som er bra og fjerne stemmene våre, slik at vi ikkje snakker i bakgrunnen. Dette er mykje arbeid ettersom det er mykje film å gå gjennom her. Idag jobbet vi fra 8 – 18 altså 10 timer. 10 timer med gåing, bering, rigging, filming. Du får sjølvsagt mykje erfaring ut av det, men det er slitsomt + at eg nå må gå gjennom mange timer med film for å finne det beste. Grunnen til at eg gjer det nå er fordi det skal leveres imorgen til ein av dei som er arrangør.

Jepp, du såg ikkje feil denne gongen heller. Imorgon (i helga) skal eg tilbake og filme finalen sammen med Emil. Tor Håkon kunne dessverre ikkje vere med imorgon, så da blei det med og Emil. Det var veldig godt, sporty og omtenksomt gjort av Emil å seie ja til å vere med på å filme i helga! 😀 Så credz te deg Emil! 😉

Jepps, men det var den lille oppdateringen 😛 Eg får gå tilbake til arbeidet mitt og satse på at eg blir ferdig før eg skal avgårde til Haugesund igjen tidlig på morgonen for å filme siste rest av NM mesterskapet i kaffi. FINALE! 🙂

 

 

Update! 😀

GoProHero2

Jepps! Eg var ferdige med å analysera å sjekka gjennom filmklippa kl 07:00 om morgonen og gjekk da å la meg, for så å stå opp igjen kl 08:00 for å komme meg bort til Haugesund å filme resten av kaffi festivalen. Idag var det finale. Dette var ikkje noko vanlig finale (ein mot ein), men her var det fleire som var med som finalistar. Det var spennande å sjå kven som kom vidare og korleis dei nå presenterte kaffien sin 😀 Det som var utfordrane idag var at det var dobbelt opp med dommerar i denne finalen. Det var da vanskelig å komme frem å filme kaffien som blei laga, ettersom dommerane nærmest hang over baristaen og kikka ned i kaffikoppen. Men det blei nå film ut av det som vi skal levere på mandag på ein ekstren harddisk.

På fredag var det ikkje stort meir vi gjorde enn å filme kaffi. På fredag var det meir barista kunst. Slik kunstverk vi ser i ein kaffikopp med hjerter og figurer som blir forma ut av melka i kaffien.  Dette var veldig spennande og tøft å sjå korleis dei laga dei ulike figurane og hjertene. Det krever mange timer/års med trening for å få noko så bra til, som deltakarane lagde.

Utenom det har det gått i kaffi, kaffi og kaffi filming 😛 Men vi fekk ein veldig kjekk tilbakemelding av at detta var det besta som var filma av festivalen. Denne tilbakemeldingen hadde mykje å seie både på humør og form for kroppen. Det gav ekstra energi og du følte at du hadde gjort det godt.

Utenom det så har eg ikkje noko særleg meir å seie. Håper dere får ei fin helg og koser dere! 😀

 

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉

Reklamer