Ja, du leste heilt rett, Kaffe Festivalen! 🙂 Å då spør du sikker deg sjølv, ka skjedde med London prosjektet. Jo, nå skal du høre 🙂 Eg og Tor Håkon har nå fått i oppdrag i å filme NM i kaffekunst eller barista som det heter. Her skal vi filme når deltakarar lager til forskjellige typer kaffe og slike ting.  Filmingen føregår også live. Så det er to prosjektorer som viser stort på eit lerret kva vil filmer. Dette skal gjere det enklere for publikum, slik at dei kan også sjå kva dommere får smake på og kva deltakarane lager og korleis dei lager det. Så siden eg og Tor Håkon har filmet idag fra 08:00 til 16:00 så har vi da ikkje vore på skolen. Vi vil heller ikkje vere på skolen imorgon ettersom vi skal på det samme imorgon, for å dokumentere Kaffe Festivalen.  Så siden vi nå kun jobber med det og har ikkje tid til å vere på skolen å gjere noko anna, vil London prosjektet bli utsatt til slutten av neste veke. Da får dere sjå ferdig produktet av filmen til meg og Tor Håkon som dokumenterer London.

 

Kaffe Festivalen

Kaffe Festivalen

 

Erfaringen ut fra det som vi gjer på Kaffe Festivalen er jo dette at vi våger og tørre å vere med på det og filme det. Vi får også sjå korleis baristaer lager kaffe-en og korleis dei presenterer kaffe-en sin.

 

Utenom det så har det vore nokså greit 😀 Vi fekk lunsj som var verdt 176 kroner og håper på å få det imorgon også 😛 Eg og Tor får også prøve å få oss litt kaffee også, hehe 😛 Det var faktisk mange deltakarar og publikum, så det var alltid liv i bildet. Så sjølv om det var trøttande å stå i strekk i fleire timer, så fekk vi gode bilder og gode tilbakemeldinger fra folk som likte korleis vi filma og at alle fekk sjå detaljane, som ikkje kune bli sett fra publikum sin utsikt. Så imorgon kommer eg nok berre til å skrive om korleis dagen min har vore på Kaffe Festivalen, stort meir er det ikkje å skrive om 🙂

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉