Denna veka skal bli brukt til å redigere filmen som vi har laga i London. Eg og Tor Håkon har store forventninger på at dette skal bli ein god film! 😀 Planen er å lage ein film som dokumenterer London. Filmen viser typiske ting ved London og viser spesielt bylivet her. I London er det utroligt mange folk, nesten dobbelt så mykje som det er i Norge. Da seier det seg sjølv at det er eit yrende liv her. Eg og Tor Håkon har derfor gått mykje rundt om i London og filmet og brukt timelapse. Timelapse er når du f.eks. tar bilde kvar 2. sekund og setter dette sammen til ein film. Dette er eigentleg veldig kult og er ein veldig kul effekt.

Jepps 😀 Eg har ikkje stort å vise enda, ettersom det vil bli enda meit spennande når dere får sjå heile resultatet. Dessutten brukte eg heile dagen idag på å jobbe med vignetten til filmen. Etter at eg hadde brukt heile skoledagen + dagen heime på å jobbe emd vignetten og fortsatt ikkje fått det til, har eg nå valgt å legge fra meg ideen som eg tenkte på. Eg kan ikkje bruke tid på å lage denne, ettersom vi har mykje råfilm å redigere. Ideen var at ei stråle skulle komme ned fra himmelen og strømme gjennom gater og slike ting. Kameraet følger denne strålen, som til slutt krasjer inn i ein murvegg og skaper ein avtrykk, der det står Documenting London. I teorien er dette ein veldig kul og god ide, men når det kommer til stykket av å lage den og gjere den praktisk, blei det for vanskeligt. Denne vignetten må lages i After Effects. Dette er eit program vi har fått altfor lite læring i, og med det kan eg ikkje klare å lage denne vignetten. Tor Håkon har derfor laget ein veldig god og enkel vignett som er laget i Premiere Pro.

 

Joda, men utenom det så kommer vi til å redigere filmen ferdig iløpet av fredagen + skrive refleksjon. Filmen vil bli enten lastet opp på vimeo eller youtube, slik at alle dere + folk i London (som ville sjå filmen) kan få sjå filmen vår, som dokumenterer London. Her viser vi undergrunden, bylivet, attraksjoner og ein tur i London Eye. Det vil bli ein spennande film, der du får sjå alt som har med London å gjere.

 

Her ser du korleis arbeidsbordet ser ut i After Effects. Det er mykje knapper og duppeditter her. Det er nokså vanskelig å sette seg inn i dette, ettersom du ikkje er så kjent med programmet.

After Effects

 

Jepps, men då snakkes vi på torsdag for videre oppdatering! 😀 Håper du får ei fin veke og koser deg sammen med familie og venner! 😉

 

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉