Jepps! 😀 Idag har eg da fått litt oppfriskning i minnet om bruken av Photoshop. Så eg har jobbet med ulike tutorials innen korleis vi lager ulike ting i Photoshop!

Dagane flyr avgarde og det nærmer seg avreise til Malta! Gleder meg noko sykt akkurat nå! 😀 Det skal bli både lærerikt, kjekt, sosialt og spennandes! Så nå driver vi med å kikke på programvare for å sjekke at vi kan alt 100% ettersom at lærerne våre ikkje er tilstede heile tida.

Dagen idag brukte eg på å gå i studio og ta bilder + manipulere litt av desse!

Vi fekk også i oppgave å følgje nokre tutorials til manipulasjonen. I ein av tutorialene skulle vi lage eit blått øye på nokon. Eg brukte da bilde av meg sjølv og laga eit kraftigt blått øye på meg sjølv x)

Eg følgte denne tutorialen her for å lage til det blåe øye på meg sjølv! Dersom du vil lage ditt eige blåe øye, følgjer du linken her ——->  Black Eye

Eg lagte også ein 3D versjon av meg sjølv. Dette er eigentleg ikkje noko vanskelig å gjere. Det einaste du trenger er eit portrett forfra og fra siden. Så selekter du deg sjølv (bildet fra siden) og visker deg vekk. Etter det plasserer du portrettet som du hadde tatt forfra og legger bak det andre layeret. Ut fra det skal du tilpasse det slik at nasen treffer nasen og munn treffer munn. Slik som her 🙂

3D portrett effekt

Kan jo også i samme slengen vise den nye tattoveringen min!

Tattovering - kinesisk for Erik

Neida, eg har ikkje tatt tattovering, men hadde vore litt kult med tattovering der med den skriften? 😛 Hehe… Men tilbake til korleis eg laga den. Dersom du har lyst til å lage noko slikt kan du følgje linken her —-> Tatto

Har du nokon gong tenkt på korleis håret ditt hadde vore med den fargen? Vel, viss du har Photoshop da, trenger det ikkje vere så vanskelig å finne ut det! 😉 Følg denne tutorialen her og du kan sjå korleis du ser ut med rosa hår om du vil!

Change your hair color

Slik blei mitt produkt 🙂

Endret hårfarge og regnbuehinne i augene! 🙂

Jepps, så meste parten av dagen idag har gått med på å følgje Photoshop tutorials og friske opp minnet fra sist gang vi hadde spesialisert opplæring i dette programmet. Vi hadde også ein liten påminning om korleis vi brukte vector/layer mask. Det vil sei å hente fram og skygge vekk farger. Så det blei ein nokså fin dag, med mykje arbeid i programmet Adobe Photoshop. Imorgon vil eg fortsette med tutorials, så får vi sjå kva som kommer til å bli publisert iløpet av morgendagen! 😀 Håper dere også kan lage noko ut fra tutorialane og koser dere. Håper også at dere har hatt ei fin veke og fortsetter med det! 😀 Håper vi snakkes imorgon, slik at du kan sjå linker til andre tutorials og andre produkter!

Shallabais! 😀

– Lasseboy 😉