Jepps, nå er eg da endelig ferdig med flahs animasjonen min og eg er faktisk stor fornøyd. Etter mange timer med slit, stress og frustrasjon er flash animasjonen endelig ferdig! 😀 Flash er eigentleg veldig krevande og du treng stor tolmodighet og vere presis når du skal lage bevegelser for å ikkje skape hakk/lagg i filmen! Så idag har eg jobbet intenst med å sette på lyd og lage nokre små ekstra til filmen + skrive refleksjon. Eg er glag at eg endelig er ferdig med denne perioden, men det har vore utroligt kjekt å jobba med! Det har vore lærerikt og spennande å jobbe med flash. Så nå har eg lært meg eit heilt nytt program, og kunnskap er makt! 😉 Eg fekk også erfare idag at programmet Flash ikkje går hand i hand med lyd. Det var nemleg sånt at du måtte bruke Adobe Audition for kvar gang du måtte endre på ein lyd og så importere den lyden i biblioteket ditt på nytt. Dette tar jo da veldig lang tid og er krevande. Så det kunne vore eit forbedrings potensiale til Adobe folka med å gjere slik at Flash klarer å gå hand i hand med lyd, slik at vi kan redigere lydklipper direkte i Flash, istedenfor å måtte gå innom eit anna program.

Men uansett så hadde eg tenkt å legge ut filmen, men siden eg ikkje veit kor eg kan laste opp ein swf (Small Web Format) film som eg helst vil laste opp, ettersom det er knapper som du skal trykke på i filmen min!

Later on, the same day!

YEAH! 😀 Eg fant ein plass der eg kunne barra kleisa swf fila mi innpå 😀 Så nå kan dere sjå filmen min her! 😀

http://megaswf.com/serve/2104047/

Håper dere liker den! 😀 Så må dere berre komme med kommentarer og slikt og seie kva dere synes! 😀 Alltid kjekt å vite kva andre synes om det eg har laga! Så håper eg at dere får ei fin veke videre, koser dere og lærer noko på skolen/jobb! 😀 Ha ein fin kveld folks!

Shallabais! 😀

 

– Lasseboy 😉

Reklamer