YES! Der var alle bildene tatt og redigert og eg har fortsatt nokre timer igjen før eg skal heim. Så her kommer updaten som eg lovet til dere alle, updaten med alle bildene ferdigt redigert og klargjort for å bli levert inn innen leveringsfristen som er 14:45 idag! Det som eg har redigert er justering på lyset, kontrast og fargestyrke på alle bildene, rett og slett lekt meg med Adobe Photoshop. Eg har prøvd å ikkje overreagere ved redigering ved å plassere alt slags over bilde, men eg prøver å ha ein meir clean look, der eg redigere minst mulig på bildet.

For dem som lurer er bildene tatt med Canon 450D og 400D med ein ISO på 100/200. Eg har lekt meg mykje med bruk av lys og ved bruk av blenderopning og lukkertid på kameraet. Det beste du kan gjere er å leke deg mest muligt med både kamera og lys for å finne ut kva som gir best muligt resultat. Slå deg laus og prøv sjølv! 🙂

 

Produktfoto

Toyota Celica modell, Toyota beltespenne og Toyota lighter 😀

Her har vi modellen av Celicaen ferdigt redigert!

Toyota beltespenne med justert lys og farge!

Ferdig redigert Toyota lighter!

Komponer med farger

Her har vi da bildet som eg lovet! Skittles blanda med farga parasoller! 😀 Dette blei eit godt resultat der eg blandar mange farger, som sammen skaper ein kombinasjon med farger; komponer med farger!

Skittles og parasoller blir ein fin fargekombinasjon

Skittles og fargeparasoller

 

Nails’ life

Ideen her er at vi skal vise livet til ein spiker. Det eg vil vise i mitt bilde er at vi ser to spikrar som er nede på stranda og soler seg. Vi ser ein rusten spiker (dette skal symbolisere at denne spikeren har blitt solbrent) og vi ser ein vanleg spiker (som viser til at denne spikeren har brukt solkrem)

Her har vi eit bilde som illustrerer livet til ein spiker

Nails' life by lasseboy 😉

Håper dåkke likte det dere såg og skriv gjerne ein kommentar til meg om kva du synes om bildene eller kva eg kan gjere bedre før leveringsfristen utløper!!

Takk til dere alle som har følgt meg gjennom denne første Foto veka! Og husk at neste veke vil eg fortsette med foto, men da skal vi ha HDR Foto! Dette blir spennande og følg meg gjerne og kommenter det du føler! 🙂

Cya people! 😀

– Lasseboy 😉